Franchize

Pokrenite vlastiti Escape room

 

Nudimo vam kompletnu uslugu po sistemu „ključ u ruke“ za pokretanje Vašeg originalnog Escape rooma.

Mi kao uspješna tvrtka sa iskustvom na ovome području nudimo kompletnu kreativnu uslugu i apsolutnu prilagodbu scenariju; izrađujemo tematski sadržaj prilagođen vašim željama, vašoj lokaciji te domaćim i stranim igračima na koje računate – i najvažnije; IZRADU, ISPORUKU i PUŠTANJE u pogon kompletne igre sa svim uputama i materijalima potrebnima za brzi početak poslovanja.

Materijali od kojih izrađujemo „propsove“ su iznimne kvalitete (čelik, drvo, PVC, staklo…) i najvećim dijelom su apsolutno neograničenog roka trajanja što znači da se neće kvariti i pohabati, da ne traže dodatna ulaganja za popravke i da će nakon nekog vremena biti u odličnom stanju za preprodaju i eventualna mijenjanja scenarija.

Ono što nudimo:

  • Isporuka kompletne usluge po sistemu „ključ u ruke“ u rekordno kratkom vremenu
  • Kompletna logistika prilikom pripreme prostora za svaki pojedini scenarij, uz prilagođena idejna rješenja i minimalne troškove.
  • Višegodišnje jamstvo na sve isporučene sadržaje (hardver, softver, „propsovi“, elementi igre) te stalna 0-24 sata podrška u vezi Escape Room-a tokom vašeg poslovanja.
  • Tematska edukacija na području vođenja igre (game mastering) za vlasnike/zaposlenike prije puštanja u pogon i za vrijeme rada.
  • Savjetovanje za marketinške akcije koje garantiraju povećanu prodaju i broj posjeta.

Prednosti naše ponude:

  • Ogroman potencijal za brzo ostvarivanje dobiti i povratak investicije
  • Mala početna ulaganja
  • Potpuna podrška tokom vašeg poslovanja

Ako se pitate zašto ovo radimo, odgovor je jednostavan. Osim populariziranja ovoga vida zabave na vašu i našu financijsku korist, zajedno s vama nudimo nove turističke i druge sadržaje. I svi oni koji dođu u vašu sobu prije ili kasnije doći će i u našu, jer jedna grupa može samo jednom posjetiti određeni scenarij.

Pokrenite vlastiti Escape room!

Za više informacija nazovite nas na +385 97 617 3389 ili nas kontaktirajte putem e-maila: escaperoomsplit@gmail.com